Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yardım ettiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin yardım ettiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin yardım ettiğini görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, bütçesinin daralacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yardım ettiğini gördüyseniz:

  • İmkanlarınızı çok daha iyi kullanmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin yardım ettiğini görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kazancının çok düşeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye yardım etmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden yardım istemek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden yardım almak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin takip ettiğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, sürekli yerinde sayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdiği birine hediye alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments