Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden yardım almak

Rüyada eski sevgiliden yardım almak

Rüyada eski sevgiliden yardım almak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden yardım almak gördüyseniz:

  • Gerçekten halledilmesi gereken konular var.

Rüyada eski sevgiliden yardım almak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yardım ettiğini görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye yardım etmek ekmeğinin artacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden yardım istemek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada eski müdür yardımcısını görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, ele geçen kazancın azalacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden yardım istemek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliye yardım etmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet etmektedir.

Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, adını aklamayı başaracağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments