Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşını dövmek

Rüyada eski arkadaşını dövmek

Rüyada eski arkadaşını dövmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşını dövmek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Rüyada eski arkadaşı dövmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşını dövmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşi dövmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşini dövmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, onların yaralarına merhem olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisini dövmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisini dövmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisini dövmek çok büyük mutluluk duyacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments