Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini öperken görmek

Rüyada eski sevgilisini öperken görmek

Rüyada eski sevgilisini öperken görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisini öperken gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Rüyada ağlayan eski sevgili görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına yorulur.

Rüyada kocanın eski sevgilisini görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle motora binmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, umutsuz olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi karısıyla görmek çirkin sözler işitileceğine, helal ekmek yiyeceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments