Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kaçtığını görmek

Rüyada eski sevgilinin kaçtığını görmek

Rüyada eski sevgilinin kaçtığını görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, feraha ereceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kaçtığını gördüyseniz:

  • Olayları anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek rahat bir hayatı olacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden kaçtığını görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, endişelerin son bulacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kaçtığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, onlardan medet umacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin kaçırıldığını görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, esenlik bulacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle kacmak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kaçırmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisi tarafından kaçırılmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments