Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle öpüşürken görmek

Rüyada eski sevgiliyle öpüşürken görmek

Rüyada eski sevgiliyle öpüşürken görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, arzuların gerçekleşeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle öpüşürken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, eviniz veya ailenizle ilgili konular ya da arkadaşlarınızla bir araya gelmek size kendinizi iyi hissettirebilir.

Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, makbul olmayan işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, şerefe ve izzete delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte uyumak çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye gül vermek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilin varken eski sevgilini görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, nefsine yenileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin ağladığını görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin umursamadığını görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments