Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin sana baktığını görmek

Rüyada sevgilinin sana baktığını görmek

Rüyada sevgilinin sana baktığını görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, kendi işinin patronu olunacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin sana baktığını gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizi geliştirmeye daha fazla zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin sana baktığını görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sorunların biteceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek kısmetli kapıların açılacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana baktığını görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sana bakarken görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin sana mesaj attığını görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments