Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturduğun eski evi görmek

Rüyada oturduğun eski evi görmek

Rüyada oturduğun eski evi görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına inanılır.

Rüyada oturduğun eski evi gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Rüyada eski bir evde oturmak kişinin içinin daralacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski evde oturmak mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski oturduğun evi görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada eski oturduğun ev görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulur.

Rüyada oturduğu eski evi görmek zorlukların kolayca aşılacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet eder.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments