Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin koluna girmek

Rüyada sevgilinin koluna girmek

Rüyada sevgilinin koluna girmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, ekmeğinin de artacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, toplumda yükseleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Belli işleri, planları, ilişkileri veya iş birliklerini devam ettiremeyeceğinizi hissedebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin koluna girmek çok zengin olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin koluna girmek talihin yüzlerine güleceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle kol kola girmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kazancının her geçen gün artacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin koluna girmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, bir anda yükseleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin koluna girmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinin koluna girmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok mutlu olunacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına yorulur.

Rüyada başbakanın koluna girmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle kol kola girmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments