Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kıyafetini giymek

Rüyada eski sevgilinin kıyafetini giymek

Rüyada eski sevgilinin kıyafetini giymek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Rüyada eski sevgilinin kıyafetini giymek işlerinde bereket olacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına tabir olunur.

Rüyada eski kıyafet giymek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek her istediğini alabileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada eski kıyafetlerini vermek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski kıyafetleri atmak rahata ereceğine, ferahlayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine işarettir.

Rüyada eski kıyafetler görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kıyafet atmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret eder.

Rüyada eski kıyafetleri vermek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, başının derde gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments