Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kıyafetlerini vermek

Rüyada eski kıyafetlerini vermek

Rüyada eski kıyafetlerini vermek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski kıyafetlerini vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada eski kıyafet görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski kıyafetler görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski bebek kıyafeti görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, maddi konuda zayıflayacağına yorulur.

Rüyada eski kıyafetlerini atmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, geleceğin güzel olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada eski kıyafetleri satmak bütçesinin genişleyeceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kıyafetini giymek gönlündeki gibi sevileceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski kıyafet giymek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada eski kıyafetleri vermek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, imkânlarının çoğalacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments