Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kıyafetleri vermek

Rüyada eski kıyafetleri vermek

Rüyada eski kıyafetleri vermek kişinin tüm hayatının değişeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kıyafetleri vermek gördüyseniz:

  • Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

Rüyada eski kıyafet görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine yorulur.

Rüyada eski kıyafet almak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kıyafetini giymek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, alım gücünde yükselme olacağına tabir olunur.

Rüyada eski kıyafetleri satmak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski kıyafet giymek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret eder.

Rüyada eski kıyafetlerini atmak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski kıyafet atmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine inanılır.

Rüyada birini eski kıyafetlerle görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments