Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kıyafetleri atmak

Rüyada eski kıyafetleri atmak

Rüyada eski kıyafetleri atmak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada eski kıyafetleri atmak gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Rüyada eski kıyafetlerini atmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada eski kıyafet atmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada eski kıyafetleri atmak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine inanılır.

Rüyada kıyafetlerini atmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kıyafetleri çöpe atmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kıyafetleri atmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına inanılır.

Rüyada eski bebek kıyafeti görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada birini eski kıyafetlerle görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments