Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her gece eski sevgiliyi görmek

Rüyada her gece eski sevgiliyi görmek

Rüyada her gece eski sevgiliyi görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına işaret eder.

Rüyada her gece eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Belli planların, anlaşmaların ya da düzenlemelerin nasıl yoluna sokulabileceği üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada her gece eski sevgiliyi görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada her gün eski sevgiliyi görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada her zaman eski sevgiliyi görmek rahata kavuşmaya, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kına gecesini görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada her gece aynı kişiyi görmek yol alacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulur.

Rüyada her gece sevdiğini görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işarettir.

Rüyada her gece bebek görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada her gece aynı rüyayı görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments