Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski istanbuluu görmek

Rüyada eski istanbuluu görmek

Rüyada eski istanbuluu görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, şanssızlık yaşanacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına inanılır.

Rüyada eski istanbuluu gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardım edebilecek bağlantılar kurmanızı sağlayacak şekilde iletişim ağınızdan faydalanmalısınız.

Rüyada eski istanbuluu görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin ismini duymak böylece işlerini yoluna sokacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ismini görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, bolluk içine olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin ismini söylemek oğlu evli ise boşanacağına, gönlünce harcama yapmasına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada istendiğini duymak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kitap ismi görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada tuba ismini duymak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cem ismini görmek gelirin tükeneceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments