Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin ismini söylemek

Rüyada sevgilinin ismini söylemek

Rüyada sevgilinin ismini söylemek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sıkıntıya düşüreceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin ismini söylemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler, olaylar veya durumlar hızlı hareket etmeyi gerektirebilir.

Rüyada eski sevgilinin ismini söylemek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin ismini söylemek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada muhammet ismini söylemek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine yorulur.

Rüyada evliya ismi söylemek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi ismini söylemek borçlanacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada şehir ismi söylemek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet eder.

Rüyada bebek ismi söylemek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mahmut ismini söylemek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments