Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin gittiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin gittiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin gittiğini görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin gittiğini gördüyseniz:

  • Evden çalışmanıza veya meslektaşlarınızla birlikte daha fazla keyif alacağınız işler yapmanıza yardımı dokunacak fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyi ziyaret etmek aydınlanacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, işlerinin çok açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gülmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yüzmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle uyumak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, onunla yaşamını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yürümek kimseye borçlanmayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments