Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin evleneceğini görmek

Rüyada eski sevgilinin evleneceğini görmek

Rüyada eski sevgilinin evleneceğini görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin evleneceğini gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde kalmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, iyi geçiminin biteceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi evlenirken görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, büyük borçlara girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde bulunmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak günahkâr olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin evleneceğini görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments