Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak

Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak

Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak hayırlı işlerde yer alacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, karlı işler yapacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, yaşamının tazeleneceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var.

Rüyada eski sevgiliye evlenme teklifi etmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden teklif almak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden evlilik teklifi almak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinden evlenme teklifi almak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada sevgiliden evlenme teklifi almak düşüncelerini net olarak açamayacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini evlenirken görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments