Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi evlenirken görmek

Rüyada eski sevgiliyi evlenirken görmek

Rüyada eski sevgiliyi evlenirken görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, ilişkilerin noktalanacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi evlenirken gördüyseniz:

  • Kendinizi yeni bir insan gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada eski sevgili evlenirken görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, moralin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde olmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla evlenirken görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye evlenme teklifi etmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işarettir.

Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin evlenmesini görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenen eski sevgiliyi görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments