Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi görmek

Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi görmek

Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, bunun şans olacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Hoş olmayan bazı olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde kalmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde bulunmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada evlenen eski sevgiliyi görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek fakirlerin zenginleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla evlenirken görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evlenmesini görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments