Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek

Rüyada eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek

Rüyada eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek rızkının artacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, işlerinin de rast gideceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisini başkasıyla evlenirken gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi evlenirken görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin evlenmesini görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla evlenirken görmek kararlar alacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, durulacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi evleniyor görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments