Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının alyans taktığını görmek

Rüyada kocasının alyans taktığını görmek

Rüyada kocasının alyans taktığını görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, amacına ulaşabileceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, dertlerin sonlanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının alyans taktığını gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kocasının alyans taktığını görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada kocanın alyans taktığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulur.

Rüyada iki alyans taktığını görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına alamet eder.

Rüyada altın alyans yüzük taktığını görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kendisini iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin alyans taktığını görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kucaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının alyans taktığını görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Rüyada altın alyans taktığını görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments