Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin abisini görmek

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayallerinin suya düşeceğine, borçlarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin abisini gördüyseniz:

  • Problem yaratabilecek hamleler yapmadan önce etrafınızda neler olup bittiğini anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin abisini görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre tabir olunur.

Rüyada eski eşinin abisini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin abisini görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin abisini görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın abisini görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, yetkili bir göreve atanacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada öz abisini görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın abisinin öldüğünü görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments