Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın abisini görmek

Rüyada arkadaşın abisini görmek

Rüyada arkadaşın abisini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, şansının yaver gideceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın abisini gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızı ön planda tutmanız görev ya da sorumluluklarınızı ihmal etmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada arkadaşının abisini görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşının abisini görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın abisini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın abisinin öldüğünü görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisinin abisini görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işaret eder.

Rüyada abisi olduğunu görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızın abisini görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada asker abisini görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments