Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin abisini görmek

Rüyada sevgilisinin abisini görmek

Rüyada sevgilisinin abisini görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, hikmet sahibi olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin abisini gördüyseniz:

  • Sizi hoşlanmadığınız şeyler yapmak için yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin abisini görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin abisini görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin abisini görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi abisini görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, başarı için fırsatların artacağına alamet eder.

Rüyada abisini evlendiğini görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, çok rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın abisini görmek hakkını yedirtmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abisini öldü görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments