Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öz abisini görmek

Rüyada öz abisini görmek

Rüyada öz abisini görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada öz abisini gördüyseniz:

  • Bazılarından kurtulma arzunuz artıyor.

Rüyada öz abisini görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada öz abiyle kavga etmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Rüyada öz amcanı görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada öz dayıyı görmek çektiği yokluğun unutulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada özcan denizi görmek hafif ve iyi hissedeceğine, işlerinin de rast gideceğine, hayatın yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turgut özalı görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öz teyze görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Rüyada öz kardeşini görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments