Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın abisinin öldüğünü görmek

Rüyada arkadaşın abisinin öldüğünü görmek

Rüyada arkadaşın abisinin öldüğünü görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, masrafların altında kalacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, işlerin yoluna sokulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın abisinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Rüyada arkadaşın abisinin öldüğünü görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada abisini öldüğünü görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada abisini öldürmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, memur ise terfi edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulur.

Rüyada abisini öldüğünü duymak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına delalettir.

Rüyada abisini öldü görmek sorunların çabucak atlatılacağına, büyüyeceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza inanılır.

Rüyada abisin öldüğünü görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada abisi ölmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada abisi tarafından öldürülmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments