Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin ailesini görmek

Rüyada eski sevgilisinin ailesini görmek

Rüyada eski sevgilisinin ailesini görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, zorlukların yaşanacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin ailesini gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada eski sevgili ve ailesini görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini ve ailesini görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, iş kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin ailesini görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi aile içinde görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ailesini görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilini ailesini görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments