Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini öldüğünü görmek

Rüyada eski sevgilini öldüğünü görmek

Rüyada eski sevgilini öldüğünü görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilini öldüğünü gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bankalarla ilişkilerinizi veya bütçenizi ilgilendiren hassas durumlar oluşabilir.

Rüyada eski sevgiliyi öldüğünü görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin öldüğünü duymak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi öldürmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili öldüğünü görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından öldürülmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, umutlarının biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisini öldürmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini öldüğünü görmek umutsuzluk yaşanacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments