Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini kurtarmak

Rüyada eski sevgilini kurtarmak

Rüyada eski sevgilini kurtarmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini kurtarmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyi kurtarmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilini kurtarmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevgilini kurtarmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisini kurtarmak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi kurtarmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi tekrar tekrar görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle koşmak üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle öpüşmek sarılmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments