Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini kurtarmak

Rüyada sevgilini kurtarmak

Rüyada sevgilini kurtarmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilini kurtarmak gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Rüyada sevgilini kurtarmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi kurtarmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, başarı için fırsatların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kurtarmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilini kurtarmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini kurtarmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, helal rızka sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bir bebeği kurtarmak sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, refaha erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini kurtarmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremden insan kurtarmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments