Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle koşmak

Rüyada eski sevgiliyle koşmak

Rüyada eski sevgiliyle koşmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle koşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha yaratıcı olmanız da fayda var.

Rüyada eski sevgiliyle koşmak parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, maddi olarak zarar edileceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle beraber koşmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin peşinden koşmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, anne ve baba duası alınacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgili peşinden koşmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle elele koşmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek deniz aşırı işler yapılacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yürümek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, hasta ise iyileşeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments