Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi tekrar tekrar görmek

Rüyada eski sevgiliyi tekrar tekrar görmek

Rüyada eski sevgiliyi tekrar tekrar görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi tekrar tekrar gördüyseniz:

  • Eğlenmek ya da yeteneklerinizi kullanarak başlayacağınız projeler için şu an ki yerleşim yerlerinizi kullanabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak verilen emeklerin heba olacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar barıştığını görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar beraber olmak başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar çıkmak sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar sevgili olmak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar başlamak düşmana karşı mahcup olmayacağına, ortalığın karışacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar sevgili olduğunu görmek ferah bir döneme girileceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments