Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi aramak

Rüyada eski sevgiliyi aramak

Rüyada eski sevgiliyi aramak kurtuluş yollarına ulaşacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, insanlara olan güvenin artacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi aramak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar almanız huzur ortamının sağlanmasına yardım edebilir.

Rüyada eski sevgiliyi aradığını görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada eski iki sevgiliyi bir arada görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, işlerinin kolaylaşacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek terfi alamayacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili aramak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, işlerinin istediği gibi olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi aramak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments