Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi hatırlamak

Rüyada eski sevgiliyi hatırlamak

Rüyada eski sevgiliyi hatırlamak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kazançlı işler yapacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi hatırlamak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada eski sevgiliyi hatırlamak sorunların son bulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, başka işler deneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu olduğunu hatırlamak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, ihanete uğrayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birini hatırlamak yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmişi hatırlamak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine alamet eder.

Rüyada ölümü hatırlamak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü hatırlamak küslerin barışacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine delalet eder.

Rüyada birini hatırlamak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments