Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri yüzünden ağladığını görmek

Rüyada biri yüzünden ağladığını görmek

Rüyada biri yüzünden ağladığını görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada biri yüzünden ağladığını gördüyseniz:

  • Mevcut bazı konularda belli bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Rüyada sevgili yüzünden ağlamak yüklü siparişler alacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisi yüzünden ağlamak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği yüzünden ağlamak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada biri yüzünden ağlamak planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına işarettir.

Rüyada biri yüzünden ağladığını görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünden siyah nokta sıkmak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünden kıl çekmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments