Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği yüzünden ağlamak

Rüyada sevdiği yüzünden ağlamak

Rüyada sevdiği yüzünden ağlamak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği yüzünden ağlamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda yaşam tarzınızı iyileştirmenizi ya da fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiği yüzünden ağlamak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada birisi yüzünden ağlamak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine rivayet eder.

Rüyada biri yüzünden ağladığını görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri yüzünden ağlamak bir konuda destek alacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili yüzünden ağlamak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işarettir.

Rüyada yüzünden kıl çekmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüzünden yaralandığını görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments