Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünden ameliyat olmak

Rüyada yüzünden ameliyat olmak

Rüyada yüzünden ameliyat olmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kendisi ile baş başa kalacağına işarettir.

Rüyada yüzünden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Rüyada yüzünden ameliyat olmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işaret eder.

Rüyada yüzünden yaralandığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yüzünden kıl yolmak haybeye para ve zaman harcayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünden kıl çekmek en büyük acılarının dineceğine, para pul sahibi olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine alamet eder.

Rüyada yüzünden irin aktığını görmek makamının tehlikeye gireceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, sahip olduklarının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünden kıl çıktığını görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüzünden kan aktığını görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments