Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili tarafından dövülmek

Rüyada eski sevgili tarafından dövülmek

Rüyada eski sevgili tarafından dövülmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine koşmayı veya işleriyle uğraşmayı bir süreliğine ertelemenizde fayda var.

Rüyada eski sevgili tarafından öpülmek fırsatların elden kaçacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından bıçaklanmak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından aldatılmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, işlerinin kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından dövülmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments