Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocası tarafından kıskanılmak

Rüyada kocası tarafından kıskanılmak

Rüyada kocası tarafından kıskanılmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, makamının ve itibarının yükseleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet eder.

Rüyada kocası tarafından kıskanılmak gördüyseniz:

  • Para akışınızda sorun olmasa bile, kontrollü harcamanız gerekiyor.

Rüyada kocası tarafından kıskanılmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada sevgili tarafından kıskanılmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından kıskanılmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kıskanılmak işindeki verimliliğin düşeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşi tarafından kıskanılmak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin tarafından kıskanılmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek tarafından kıskanıldığını görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments