Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek

Rüyada sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek

Rüyada sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisi tarafından kıskanıldığını gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler sizi yanıltabilir veya kızdırabilir.

Rüyada eski sevgili tarafından kıskanılmak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgili tarafından kıskanılmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkek tarafından kıskanılmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kıskanılmak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, dedikoduya alamet eder.

Rüyada birisi tarafından kıskanılmak şifa göreceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği tarafından kıskanılmak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından kıskanılmak hem de işinde söz sahibi olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments