Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili öptüğünü görmek

Rüyada eski sevgili öptüğünü görmek

Rüyada eski sevgili öptüğünü görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, makam edineceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, çok daha iyi günler göreceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili öptüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi camide görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kırmızı giymiş görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek bazen istemediği şeyler yapacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin baktığını görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments