Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin baktığını görmek

Rüyada eski sevgilinin baktığını görmek

Rüyada eski sevgilinin baktığını görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin baktığını gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser olmanın zararını görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgili öpüşmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle kavuşmak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayat boyu çok sevileceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde bulunmak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yeşil giymiş görmek insanlarla arasının açılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle kavga etmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kaçırıldığını görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin eski sevgilisini görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments