Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinden kaçmak

Rüyada eski eşinden kaçmak

Rüyada eski eşinden kaçmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, malının ve parasının çoğalacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinden kaçmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski eşinden kaçmak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına alamet eder.

Rüyada eşinden kaçmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına alamet eder.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinden para almak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinden hediye almak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinden para çalmak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine yorulur.

Rüyada eşinden ayrılmak ve ağlamak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden altın hediye almak imkânsızlıklarının biteceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, nimetin çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments