Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye kaçmak

Rüyada sevgiliye kaçmak

Rüyada sevgiliye kaçmak araba alınacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye kaçmak gördüyseniz:

  • Rutin ya da resmi programınızın dışına çıkmalısınız.

Rüyada sevgiliyle birlikte kaçmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye kaçmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalettir.

Rüyada sevgiliye kaçmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden kaçmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili kaçmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiline kaçmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine işarettir.

Rüyada sevgilisiyle kaçmak gelirinden yana memnun olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments