Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği birini görmek

Rüyada sevmediği birini görmek

Rüyada sevmediği birini görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulur.

Rüyada sevmediği birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler.

Rüyada sevmediğin kadın görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sorumlu tutacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada seni seven erkeği görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini mutlu görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, ömür boyu devam edeceğine işarettir.

Rüyada kelımeı sehadet getırmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, ailesinden hayır göreceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni seven birini görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada sevmediği biriyle yemek yemek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, şansa inanılır.

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevmediğin biriyle öpüşmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments