Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şefi görmek

Rüyada şefi görmek

Rüyada şefi görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şefi gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Rüyada şefimi görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada şef görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada işyerindeki şefini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eski şefini görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada orkestra şefi görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına delalet eder.

Rüyada şeftale görmek sevilip sayılacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada orkestra şefi olmak işe zorla gidip geleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyeri şefini görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments