Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronuyla kavga etmek

Rüyada patronuyla kavga etmek

Rüyada patronuyla kavga etmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, bazen fakirlik görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronuyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Haklı olarak bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada patronuyla kavga etmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada patronla kavga ettiğini görmek sıkıntısının biteceğine, sağlık ve şifa bulacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski patronla kavga etmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada patronla kavga etmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronu öldürmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada patrondan izin almak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada patronla oturmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada patronuyla yemek yemek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments