Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski para görmek

Rüyada eski para görmek

Rüyada eski para görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada eski para gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada eski para ve altın görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada eski para bulduğunu görmek umutlarının yarım kalmayacağına, en yukarılara çıkacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada eski bozuk para bulmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada eski paralar bulmak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sorunları başarıyla çözmeye, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kağıt eski para görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına rivayet eder.

Rüyada eski bozuk para görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Rüyada eskimiş para görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, mutlu bir evliliğe, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada eski demir para görmek sorunların aşılacağına, insanlar tarafından tanınacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments